Είσοδος Επικοινωνία Περιεχόμενα Links Χαιρετισμός

 


ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΣ ΕΒΔΟΜΑΣ
ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΩΝ


Την Ι. Μητρόπολιν Πριγκηποννήσων και τον Ποιμενάρχην αυτής, Σεβ. Μητροπολίτην Γέροντα κον Δημήτριον, επεσκέφθησαν και εγένοντο μετά πολλής χαράς δεκτοί:

-Την μέν Πέμπτην της Διακαινησίμου, 28ην Απριλίου, 50μελής όμιλος Θεσσαλονικέων προσκυνητών - μελών της πολυπληθούς ενορίας των Αγίων Κων/τίνου και Ελένης Ηλιουπόλεως, της Ι. Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, υπό την ηγεσίαν των τριών Εφημερίων αυτής, των πατέρων Παρθενίου, Γεωργίου και Νικολάου,

 

-Την δέ Παρασκευήν της Διακαινησίμου, 29ην ιδίου, η Ελλογιμ. Καθηγήτρια κ. Μαρία Χαραλαμπίδου, επικεφαλής 35 μελούς ομίλου νεανίδων και νέων, μελών της υπαυτήν εκκλησιαστικής χορωδίας Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος, παρουσιάσασα προς τιμήν των ολίγων παιδίων της Πριγκήπου και πάντων των παρισταμένων, ευφρόσυνον Πασχαλινόν πρόγραμμα εν χορδαίς και οργάνοις!

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, ευχαρίστησε θερμώς την καν Χαραλαμπίδου, διά την αυθόρμητον και αύθις προσέλευσιν εις την Πρίγκηπον, μετά πάντων και πασών των χορωδών αυτής, διαβιβάσας, επ ευκαιρία, τον εόρτιον χαιρετισμόν και τας θερμοτάτας ευχαριστίας της Ι. Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων, εις τον ασμένως αποστέλλοντα τά επικουρικά στελέχη της Επαρχίας αυτού προς ενίσχυσιν ημών πάντων, Σεβ. δυναμικόν Ιεράρχην, Μητροπολίτην Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβαν.

 Πρίγκηπος, 30 Απριλίου 2022

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως